Din online-støtte kan blive afgørende for mit valg og mine chancer for at repræsentere dig på Frederiksberg Rådhus de næste fire år! Derfor har jeg publiceret billederne nedenfor, som du er MEGET velkommen til at poste på din egen facebook-side eller sende som besked til venner og bekendte i og omkring Frederiksberg.

Alt sammen naturligvis kun, hvis du er enig i mine holdninger og budskaber og vil have medindflydelse på, hvem og hvad der skal præge Frederiksberg og Hovedstaden fremover!
Du kan naturligvis selv bestemme, om du vil lade billedet ledsage af en tekst, men her er et par forslag

”Bor du på Frederiksberg og synes du at kampen mod kvindehandel skal højere op på dagsordenen, så overvej at stemme på David Munis Zepernick” (billede med budskabet ”Send kampen mod kvindehandel i kommunalbestyrelsen!)

”Bor du på Frederiksberg og synes du, at vi skal arbejde for en integrationsindsats, der giver flere lysebrune topskatteydere, så overvej at stemme på David Munis Zepernick” (billede med budskabet ”Flere lysebrune topskatteydere!)

”Bor du på Frederiksberg og synes at ytringsfriheden skal have forrang for religiøse dogmer, så overvej at stemme på David Munis Zepernick (billede med budskabet ”En klar holdning til Muhammed og den ubetingede vigepligt!)

”Bor du på Frederiksberg og synes, at Frederiksberg skal gå forrest og skabe ”a green urban future”, så overvej at stemme på David Munis Zepernick (billedet med budskabet ”Miljøfundamentalist eller byudvikler?)

Jeg håber, at I kan lide ideen, som sparer både penge, papir og tryksværte. Jeg vil løbende lægge nye billeder op med budskaber, som jeg håber I vil være med til at bære ud på den kommunalpolitiske kampplads!

De bedste hilsner

David